Nedelja je bila namenjena pripravi ozimnice. Spet, bi lahko rekla, saj to ni prvič in ne zadnjič letos. Par zabojčkov paradajza je šelo v predelavo, par jih še čaka, ker še niso dovolj dozoreli.

Veliko kuhanja in packanja. Še dobro, da imam mojo rdečo pomočnico, ki pridno ločuje olupke od mezge

Mmmmm, kako je paradajz dober.

In končni rezultat, i bo romal v shrambo. Kako je lepo priti iz službe, skuhati pašto in samo pogreti že narejeno omako za na vrh.

Pa tudi fige so šle v predelavo.

Dobrih 5 kil jih je v nedeljo spremenilo namembnost.
Pridna :) Tudi pri nas se kuha paradižnik :)
OdgovoriIzbrišiTiste nalepke na figovi marmeladki so mi pa tkooooo zlooo znane :)
Jako delavna nedelja je bila tole.
OdgovoriIzbrišiIn vidim neko novo čudo od hišne pomočnice ;) .
lp
Pridna ! Pri menije pa ves paradižnik čez noč počrnel. Tako da mi je prihranjeno nekaj dela :)
OdgovoriIzbrišiAndreja, pa "jela" tudi :)
OdgovoriIzbrišiOooo ... pri vas pa ne boste lačni.
OdgovoriIzbrišiPridna, da takole poskrbiš za tisto iz domačih logov.
mmm figova marmelada, kako zelo te imam jaz rada :-))) škoda, da pri nas ne raste figa :-((
OdgovoriIzbrišiPridna si bila!
figova marmelada in še to domača praviš??? hmmmm za probat bi blo, samo je treba nekam jet rabutat, pa ne okol govort
OdgovoriIzbriši