Vsem vremenskim neprilikam navkljub, je češnja tudi letos dokaj bogato obrodila.
Le vse naenkrat so dozorele in na hitro začele gnit. Zato sva z mojim danes imela akcijo. On jih je nabiral, jaz sem jih sortirala in predelovala.
Najprej sem najlepše spravila, da bodo šle na različne konce direkt v želodčke.
Nekaj sem jih spravila v žganje in se zdaj sončijo dokler se sladkor ne stopi.
Naredila sem češnjev zavitek
Preostanek pa spremenila v marmelado.
Letos je je bolj malo, ampak res se mi jih ne da več pobirat. Bomo raje še kakšno pojedli dokler so še.
Slasten konec tedna,
OdgovoriIzbrišilp Tamara
Najboljše so tiste iz drevesa, ko spodaj stojiš in gledaš katera te čaka :)
OdgovoriIzbrišiTo pa je res rdece veselje in sladkanje.
OdgovoriIzbrišiZdajle, ko sem tole prebrala, se mi jih je pa zluštalo. Spet.
OdgovoriIzbriši