petek, 15. januar 2010

Rozika

Saj vem, da je ta rozika že totalno osladna. Ampak, ko je Anchy pobarvala deklico v take nežne barve, je morala nastat prav taka in nobena druga. Voščilnica za dojenčico. Rozika do nezavesti. In šele, ko me je vprašala kako naj rožice pobarva, sem opazila, da je to v bistvu božična štampiljkica. Pa nič zato. Sicer ne vem, če je to magnoliina štampiljka, ampak jo provam prijavit v izziv na Magnolia Down under, kjer želijo spremembo namembnosti :)
Ker doma ni bilo nobenega dovolj osladno rozastega papirčka, sem enega rozastega zmečkala in pobarvala z blazinicami. Potem sem papirček še zlikala ( Hmm, kup cunj pa kar čaka..), a nikakor ne postane raven. Mi je pa še bolj všeč tako. Didi, načipkani papirček je od tvoje štance. Vidiš, da se ga da uporabit. Vrtnice sem dobila od Simones, tisti čipkast nabran trakec, ki je pod zgornjo pa od nekoga :) - mislim, da je bilo med darilci za organizatorko srečanja. Tisti temno roza robček je mini, ker sem glih imela tak ostanek papirja, ampak če bi bil malček večji, najbrž ne bi bilo tako lepo.

9 komentarjev:

Ninsi pravi ...

jeeejjj, je lušna:)))) rozi je zakon:)))

Mojca pravi ...

pa sej ni čiiiist rozi no:)))

luštna:)

Vladka pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Vladka pravi ...

Prav lepa rozika je nastala! :)

K pravi ...

Tole (Funky kits) detece sem jaz poskusila pobarvati že na več načinov, pa kakorkoli jo obrnem, ji najbolj pristaja - roza.

Alenka pravi ...

Res je tale motivček je najlepši roza. Lepo roziko si sestavila!

Debbie Pamment pravi ...

A beautiful card! Love all the pretty pink!
xXx

Danii pravi ...

Kakšna lepotička :-)

Vladuška pravi ...

Lepo si jo skombinirala s temi rožicami in ta podlaga ti je zelo dobro uspela.