ponedeljek, 19. april 2010

Druge vrste izziv

S takimi stvarmi rada odlašam. Pač nisem tip za verižne igre, ampak naj bo. To bom seveda naredila, saj me nič ne košta. Je pa bilo treba biti tudi doma, ker na bloge marsikdaj pokikam tudi iz službe (psst, da me kdo ne sliši).
Marika in Vladka sta me izzvali. Naj odprem mapo Moje fotografije. Naj izberem 1. mapo in v njej 10. fotografijo. To fotgrafijo objavim in o njej povem zgodbo. Seveda je treba narediti tudi povezavo do osebe, ki me je izbrala in izbrati naslednjih 5. Ja, to bo malo teže. Ker zadnje čase tudi slabo sledim blogerski sceni, sploh ne vem, kdo je to že pokazal in kdo ne. Enih in istih pa tudi nima smila izzivat, a ne? Vsaj ne v tem primeru. Zato bom ta del izpustila.
Že naloga iskanja slike ni bila ravno lahka. Mape moje fotografije, na tem računalniku nimamo. Pa sem se odločila in izbrala mapo z mojim imenom ( imamo pač vsak svojo mapo). Nadaljevala pa sem po navodilih. Prva mapa, 10. slika:
Slika je stara. Skoraj 20 let. Iz časov vojne za Slovenijo. Na njej pa sta moji dekleti, ki se igrata z želvo in jo prepričujeta, da mora jest. Zgodba te želve se je končala s požrtimi jagodami in pobegom skozi blatni sosedov vinograd :)
No, v bistvu je slika narejena iz video posnetka, zato tudi slaba kvaliteta. Nastala in v tej mapi končala pa je lani, ko sem zbirala slike za album mlajše hčere.

No, naslednjih ne bom izbirala. Pozivam pa tito, ki tega še ni naredila, naj se igri pridruži. Odprto za vse, ki še niste poiskale 10.slike v 1.mapi v albumu Moje fotografije.

Še en dolg imam, a ... pred časom me je Marika imenovala v neki drugi verižni igri. Rekla sem, da si bom vzela čas. Pa si ga doslej nisem. Zdaj pa te njene objave več ne najdem. Bom samo rekla Marika, hvala!

1 komentar:

Vladuška pravi ...

Škoda za želvo, da je pobegnila :-)Ampak je zanimivo bit izzvan tudi na tak način kajne, saj se tako spomniš nekih starih zgodb in dogodivščin.