torek, 31. avgust 2010

Da zaključimo avgust

Zunaj se je že ohladilo, čeprav je avgust. Ampak jaz verjamem, da bo jesen še lepa in topla. Verjamem, da se bom tudi letos vsaj enkrat uspela kopat v slovenskem morju ( pa vsak dan ga gledam). In da jesen še ni tule, pa da je ne bo zima kar preskočila. Samo šok so te ohladitve. Ampak za vsak slučaj grem lovit vsak sončni žarek posebej.

In danes mislim, da je napočil čas, da razkrijem skrivnostni mrk v ustvarjanju. Ne, nisem samo lenobe pasla in pesmi pisala. Ves čas sem nekaj ustvarjala. In zdaj je projekt končan. Podarjen. In pridobljeno je dovoljenje za objavo.

Zadnje leto sem delala še en scrapbook album. Še za drugo hčer. Saj imam dve. In seveda sem tudi tega delala na 100 straneh, v istem stilu kot je bil narejen lanski. Bilo je mogoče še težje. Nisem se želela ponavljat, ampak marsikatera stran je kar klicala po kopiranju. Saj je veliko dogodkov enakih, povezanih..... Iste slike so uporabljene...No, ampak je narejen.

Danes samo ena stran za pokušino, ker moram slikce še malo uredit.


Pa še en velik problem sem imela s tem albumom. Velikost strani je 32 x 28. Niti pod razno nisem mogla klasičnih papirjev uporabljat. Je veliko kombinacije z A4 - ampak samo vodoravno, ker navpično je premajhen. Če pa je scrapbook papir uporabljen, ima okoli bel rob, saj so veliki samo 30 cm. Seveda tega v trgovini nisem videla :P

5 komentarjev:

Alenka pravi ...

A tole ti je dalo toliko dela?:):) Jaz sem pa mislila, da se samo potepaš in uživaš na druge načine:):)
Seveda vem , da je tudi tale lep in čaroben, kot je bil prvi!!!!

iris pravi ...

tole ti neverjetno leži!
mislim, da ti je tudi tokrat uspelo v piko!
lp
iris

MarikaGabez pravi ...

Pridna Suzy!
Uhhh...koliko je to enega dela, planiranja in vsega.

Vladka pravi ...

Spet en krasen spomnim za pogledat. Verjamem, da je bil dolg projekt :)

inka pravi ...

Lepo.... jaz žal za take stvari nimam potrpljenja.