sobota, 12. marec 2011

Sončna sobota

Čudovit sončen dan. Kar kliče po kakem čiščenju, pospravljanju, generalni...Pa sem se kar nekako uspešno uspelo branit temu izgubljanju časa. Cunje oprala in posušila. Sprotno pospravljanje. Pol pa sem se le odločila, da tako, malo površinsko obrišem kuhinjo. Da rečem, da sem nekaj posebnega naredila, truda pa itak ne bo nobenega. Saj je kuhinja itak čista, a ne? Že po prvih dveh omaricah je bilo treba prati krpo. Halo? Saj je moja kuhinja čista, sploh zunanja stran omaric. Od kje umazana krpa??? Da ne govorim o tem, kaj se je zgodilo, ko sem prišla do okrasnih polic. Z vlažno krpo sem nehote oplazila stenske ploščice za policami. Joj, ne!!!! Kaj imam na krpi? A ni to čisto navadna voda??? Ploščice pa so postajale lisaste, svetlejše. Ni pomoči, treba obrisat vse ploščice, da ne bo videt kako sem jih uničila. Zdaj so enakomerno svetle. Pa naj mi kdo dokaže, da sem jih pokvarila :P
Nagarala sem se. Ker potem se pojavi še to in še ono. Pa vse magnetke na pomivalcu sem zložila v vrste. In vse ninole po poličkah obrisala, da so spet ko novi.
A na koncu ni nihče nič opazu. Naj bom žalostna ali zadovoljna???
Se odločim, da bom kar zadovoljna. Očitno moja kuhinja le ni bila tako umazana, da bi se opazilo spremembo v barvi :P

A očistim še te črne pike, ko sem že v formi?

4 komentarji:

Tanja E. pravi ...

No, s temi črnimi pikami boš imela nedvomno več dela, he...he... LP:)

Vladuška pravi ...

Zato se jaz sploh raje ne lotim, da ne odkrijem kaj podobnega kot ti :))

MarikaGabez pravi ...

Ha ha... pa poizkusi še s pikami.
Kuhinja pa.... ni da bi govoril. Sama svinjarija... neprestano.

Mojca pravi ...

ko bi mi posodila malo svojega virusa... kronična zapeka prahu in ostale svinjarije na vseh možnih (in nemožnih) ploskvah in površinah bi se mogoče potem vsaj začasno odtajala :)