sreda, 15. junij 2011

Patchwork toaletka swapSnežinka je spet organizirala swap v šivanju. Tokrat je želeta patchwork toaletke. Še dobro, da me kdo kdaj malo brce, pol se potrudim in nekaj naredim. Tako sem se tokrat lotila toaletke.

Prejšnji poskus se je zaradi nenačrtovanja kroja končal bolj tako, zato sem se potrudila in poiskala na netu podrobna navodila.Ideja je od Pink Penguin. Ker pa je za ta kroj potrebno malo trše blago, sem pristala pri tej rdeči barvi, ker je pač to blago bilo na razpolago. Potem pa je bil problem ustreznega blaga za zraven. Več barv žal nisem našla, ki bi šle zraven. Ampak tudi tako mi je všeč. Pri izdelavi prve sem seveda slabo prebrala navodila in naredila zgornji del rahlo narobe. Ugotovila šele tik pred koncem in popravila, vendar ni tisto kar mora bit. Da ne govorim o všivavanju podloge, ki mi je delalo velike probleme. Toliko, da je podloga na koncu všita narobe :P. Take toaletke seveda ne morem dat naprej, zato sem se takoj lotila še ene. Popravila napake iz prejšnje in tu je:


Zraven seveda spada tudi mini kartica, ki je narejena kar v stilu patchworka.

No, preizkusila sem se tudi v izdelovanju rožic. Žal gumb ni najlepši, ker je moja delavnica v razsulu in se stvari nekje skrivajo. Bemtiš pa Harvey Norman, ko jih moraš dva tedna čakat, da ti zamenjajo napačno izdan paket.


Jaz pa sem dobila to lepotičko, ki jo je zame zašila Snežinka
9 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Všeč mi je ta toaletka, malo drugačna in razgibana s temi pregibi.

Alenka pravi ...

Luštna toaletka! pa hvala za navodila! Je tako lepo vse napisano in pokazano,....samo spravit se je treba k mašini:):)

Janja pravi ...

Super toaletka. Všeč mi je, ker ... bolj jo polniš, lepše se razprejo gube :). Lp

Biljana pravi ...

Super toaletko si sešila.

Jana pravi ...

Prava mala lepotičKA. Dobra oblika in kombinacija barv in super kroj.

Tanja E. pravi ...

Lepa in zanimiva.

gordy pravi ...

LEEEPAAA!

Simona pravi ...

Krasna je.

Anonimni pravi ...

krasno ti gre tole od rok!!!!
lp
iris