sreda, 18. januar 2012

Še ena novoletna serija


Zdaj pa je končno na vrsti še ta objava. Saj čestitke so bile poslane že zdavnaj, samo slikat sem pozabila doma, pa je potem slikal sodelavec v službi in so slikice malo dlje potovale do mene. Ampak za se pohvalit ni nikoli prepozno.

Ker so se letos naši v službi odločili, da se bo pošiljalo samo elektronska voščila, smo se v naši poslovalnici dogovorili, da bomo svoje stranke pocartali s pravimi voščilnicami. Da jih ne kupujemo, pa smo jih naredili sami. Iris mi je dala idejo, ki smo jo potem s skupnimi močmi rahlo preoblikovali. Namesto voščičnice na pregib je samo kartonček, ki smo ga dali v kuverto. Čisto dovolj, saj je voščilo natisnjeno že na prvi strani.
 S skupnimi močmi smo rezali in krasili zvončke. Smona mi je zadnjič posodila štanco, da sem si naštancala listke, ki sem jih potem uporabila za krašenje zvončkov. Največ vetra pa so mi dale mašnice. Ker naredit 50 mašnic tudi ni tako enostavno. Pa sem se znašla in si naredila pripravico, ki mi je lepo služila in bo še kdaj prišla prav.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

ohoooooooooooo, ste bili pa pridni.
vse pohvale ,vsem sodelujočim pri izdelavi čestitk.
ker vidim, da vam je šlo dobro od rok, boste lahko to nadaljevali ... lestos pa kaj novega!

lp
iris

DidiArt pravi ...

ja cela reč jih je nastala.. pridkani...