četrtek, 25. april 2013

Onstran luže - New york 1.dan

Pa sem nazaj. S kupom fotografij in še večjim kupom vtisov. Pa vas ne bom preveč morila. Bilo je lepo. Čudovito. In definitivno je pri nas lepše :P

Pa začnimo na začetku. Z avtobusom v Benetke. Letelo do Istambula. Nekajurno čakanje na letališču. In dooolgi let do New yorka. Ko smo se namestili v sobe je bila po njihovo 1 ponoči, po naše pa že 7 zjutraj. Že po par uricah spanja smo se podali v avtobusni ogled mesta. Na veliko oh-ali in aha-li ob stolpnicah, pri katerih smo si skoraj vrat izpahnili, če smo jim hoteli videti vrh.




Šli na wc k Melaniji :P





 Potem kosilo v lastni režiji okoli Times squara


in pešačenje nazaj v hotel ter pakiranje za ogled musikla Mamma mia na Broadwayu. Pa že prva dogodivščina. Od dveh naročenih avtobusov je prišel samo eden. 11 nas je izviselo. In smo čakali da se naš avtobus končno izkoplje iz gužve. Poskusili ujeti taxi, kar se je izkazalo kot misija nemogoče. Minute pa so tekle. In je končno le pripeljal avtobus. Seveda pred hotel, mi pa smo lovili taxi v drugi ulici. Pol pa je sledil tek v petkah po njujorških ulicah. Do avtobusa. In prebijanje z avtobusom skozi ozke ulice in gužvo okoli Broadwaya. Pa tek čez cesto policajem pred nosom in v že zatemnjem gledališču smo uspeli ujeti začetek. 

5 komentarjev:

Barbi pravi ...

Uaaaaauuuu, v New Yorku si bila! :) Jaz grem pa čez dva dni. :) :) :) Ko se vrnem, pridem prebrat, kaj enakega sva šli pogledat. :D

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

O super,
je bilo pa naporno, a -mene navadno časovna razlika kar udari in rabim nekaj dni, da se utirim nazaj v svoj ritem.
Samo da si se imela lepo in da si sedaj nazaj doma.
Lp Tamara dobrodošla doma

Anonimni pravi ...

super, da si se imela lepo in vse te izkušnje, ki si jih imela, bodo pozabljene, ostali pa samo enkratni spomini, da si bila tam onkraj luže in doživela utrip mesta, ki menda nikoli ne "spi"
lp
iris

Simona pravi ...

Uf, očitno si uživala. Ti privoščim.

Didi pravi ...

no pa sem videla, kje si bila, kaj doživela... same dogodivščine, samo da si uživala..lp