ponedeljek, 13. oktober 2008

..in potem se je nadaljevalo...




No, zadnjič sem začela z darilci za sodelavce, zdaj bom opisala še malo ostalega razvoja mojega "ustvarjanja"
Risanje na steklo je klavrno propadlo, zato pa so me zasvojili servetki. Na forumu sem izvedala za razpoke in medij, pa za rižev papir, Mamči pa me je naučila pečt CDje. Iz tistega obdobja so slike tako slabe kvalitete, da jih niti lepila ne bom sem. So pa vse v mojem albumu.

Potem je bila akcija stekleničk upanja. Izvedela sem za fimo in kupila tri barve: črno, belo in rdečo. In celo uspela ustvarit eno stekleničko in ker je fime ostalo, sem se preizkusila še v izdelovanju nakita. Od obupnih začetkov sem kar napredovala, čeprav nekaterih ustvarjalk ne bom nikoli dosegla. Z vsakim srečanjem in vsako objavljeno slikico sem se učila nekaj novega in naredila ogromno nakita. Veliko je poslikanega, marsikaj mi je ušlo, je pa skoraj vse potalano.
No, poleg fime uporabljam tudi perlice in to je en komplet, pri katerem so uporabljene samo perlice. Sem ga pa naredila hčeri za maturantski ples
No, za danes naj bo dovolj, saj je treba še kaj naredit, sicer ne bo časa za ustvarjanje in ne bo materiala za objavljanje.

1 komentar:

Moni pravi ...

Zelo lep kompletek! Lp, Moni