sobota, 15. november 2008

Malo fantovsko...

Čeprav sem bila te dni na dopustu, čisto lenarila pa le nisem. Predvsem sem pucala, pa likala, pa krpala... sem glih hotela rečt, da imam vse zlikano, pa ne drži. Imam danes spet nov kup cunj. No, vsaj zaostankov nimam več. Pa možu sem cel kup hlač skrajšala. Jih je bil že cel kup, če je pa revček pozabu, da jih ima na šivalnem stroju in je kupoval nove in nove. Omara pa vedno prazna :) No, v zameno mi je končno namontiral police v kopalnico, pa še en žebelj zabil...
Poleg vsega tega sem uspela tudi ene par čestitk zložit skupaj, pa nekaj verižic, pa darilca za novo leto so že v nastajanju.

No, da pokažem te čestitke. Špelin bratec ima danes rojstni dan. Je pa ubožček zbolel in ravno danes končal v bolnici :(. Držim pesti, da bo čimprej boljši in pride domov k mamici in Špelci. Zanj pa je nastala ta čestitka, v tipično modri barvi. Štampiljko s kengurujčkom sem dobila pri Bojamoji, dijamantki so iz Hoferjevega kompleta, netke pa je bilo treba preizkusit, če sem jih pa zdej kupila. Ugotovila sem, da mi manjka še tista napravica za delat luknjice.

No. ko sem bila že na delu, sta nastali še dve čestitki. Še za enega fantka in za njegovo sestrico, ki se zdaj krsti. No, ta za krst je zelo preprosta, malček mi ni všeč, ampak ... svojemu namenu bo služila. Fantovska je pa tudi zelo enostavna. Malo plavega šeleshamerja, štanca zvezdica, nekaj luknjic in nekaj zvezdic...pa še ena slikica, ki sem jo zagledala v predalu, ko sem nad čestitko že skoraj obupala. Aja in na obeh rojstnodnevnih je uporabljen napis Happy birthday. ki mi ga je dobra duša Gordy poslala. No, ne enega ampak cel paketek. :)

3 komentarji:

Barbi pravi ...

Uf, ti si bila pa pridna, če si vse to naredila! Pa še take simpatične voščilnice ... tisti kengurujček je zelo simpatično bitje. ;)

Moni pravi ...

Zelo pridna, meni so vse všeč! Lp, Moni

Debbie pravi ...

Beautiful cards Suzy! love the beautiful colours. Debbie x