sreda, 03. junij 2009

Izzivi,izzivi

Spet je teden naokoli in bliža se četrtek, čas za izziv na Three clovers design, ki se ga redno udeležujem. Tokrat je bila zahteva po voščilnici nestandardnih oblik. Te zizi-riti voščilnice pa že nekaj časa občudujem pri otočankah, a je doslej še nisem uspela naredit. Tokrat se je pa izziv pokril z enim rojstnim dnem za katerega jo bom potrebovala. In nastala je:
Na ritki tatu metuljčka
Modrc pa s čipkastimi naramnicami iz čipk, ki so bile v bonbončku od Kitty

It's almost thursday and this mean the moment for Three clovers design chalenge. Kerry want Ship-shape - not rectangular card. Back and front of same card.:)

Pa še candy:
5.junija začenja novi blog s svojim prvim izzivom. Spotoma ponujajo tudi bonbonček, ki ga bo prejel nekdo od izzivalcev. Poglejte na Stampin' for the weekend


On 5.june will start a new chalenge blog. On their 1. chalenge they will get super candy. Go to see on Stampin' for the weekend

7 komentarjev:

Moni pravi ...

Čudovita je! In veliko sreče na izzivu! Lp, Moni

Mojca pravi ...

Lepa voščilnica. Srečno. Lp!

Sue from Oregon pravi ...

too funny. Thanks for joining us at 3CTC this week...this is definitely a summer bikini card!

Rastlinica pravi ...

Hi hi, super voščilnica!!!

Kerry D-C pravi ...

This is SO funny! You did a fabulous job!!! Thanks so much for participating in this week's 3 Clover Thursday Challenge!

Athena125 pravi ...

Zizi-riti voščilnica? Pritisnem enter, takoj ko se neham po tleh valjat... Krasno ime!

gordy pravi ...

Suzy, super je!
Še zlasti mi je všeč "tekstil" in "tatoo" :)

Jih je užitek delat, a ne? :)Za naprej pa (VEM, da ni zadnja)... Poskusi jo malo "v pasu" zožat, potem pa samo krivulje speljat - boš videla, da znaš še bolje!