četrtek, 26. november 2009

Čas vrtoglavo beži...

...in novo leto je vsak dan bliže. No, že prej je na vrsti Božič. Ta vikend se pričenja advent, jaz pa se še nič kaj praznično ne počutim. Vedno je še ena stvar, ki jo moram speljat preden se lotim prazničnih priprav in vedno se najde še ena, ko to prejšnjo speljem. Zdaj je za mano vikend gasilskega čestitkanja, ki mi je tudi požrl kako uro v pripravah.


Jutri ima moj dragi rojstni dan. To spet potegne za sabo nekaj priprav in predvsem mojo koncentracijo.Čestitko sem pravkar naredila, o darilu pa sem komaj včeraj začela bolj konkretno razmišljati.


Potem pa bo. Ja, računam, da ja. Da končno pričnem s prazničnimi pripravami. Da se s pričetkom adventa tudi v naši hiši začuti praznični duh. Ta vikend se bo jesenska dekoracija umaknila božično-novoletni. Če nič drugega prtičke zamenjam. Pa tudi adventni venček naj bi bil že v nedeljo na mizi in prva svečka prižgana .


Oh, pa na mamin rojstni dan ne smem pozabit. Ga ima ravno sredi adventa. Lani je dobila škatlo za čaje, letos pa še nimam ideje. Razmišljam, razmišljam...

No, medtem pa pokažem današnjo voščilnico. Za mojega dragega. Ki ne mara sličic. Ki ne mara gumbkov. Ki ne mara kičastega....Uh. Nekaj sva speštali skupaj. Z vsem kar spada zraven. Edino gumbkov letos ni dobil. :)






4 komentarji:

DidiArt pravi ...

ja krasno čestitko ste naredili, res ni kičasta, upam da mu bo sladica všeč.. lepo praznujte pa prav lepo ga pozdravljava tudi midva z mojim...

MarikaGabez pravi ...

Čisto corti je in jaz mojemu po pravici povedano....niti s tako malo dodatki ne bi upala dati. On je.....grrrrrrrr!
Te pa popolnoma razumem kar se časa tiče, priprav....
Če pri nas ne bi bilo toliko otrok, bi tudi vse bilo bolj z zamikom. Tako pa -enkrat to, enkrat ono. Tudi mi praznujemo (fanes in ravnokar sem popekla 30 dunajskih zrezkov). Ne vem no....vsi ti dogodki se kar ne nehajo. Za jutri rabim darilo za drug rojstni dan, pa še današnjih nimam do konca zavitih.

Saj bo Suzy....po novem letu bolje bo.

Alenka pravi ...

Luštna čestitka. Ta mu mora biti všeč. Je preveč lepa, da bi se nekaj zmrdoval:):):)

Sonja pravi ...

Tudi če bi se zmrdoval, bi se bolj zaradi vtisa :) Lepa čestitka je in prav gotovo jo nekje pri sebi ceni. Ceni to, da se spomnite :)