sreda, 23. december 2009

Četica Božičkov

Tudi letos je pri nas nastala četica božičkov. Idejo sem si sposodila pri Mariki, ki je tako lepo opisala postopek. Cufke na kapi sva z Anchy delali iz vate - čisto navadno vato sva posvaljkali v bunkice. Obroba na kapi pa je iz belega filca. Tako lepo izgleda v živo. Noski pa so tudi 3-d. Luknje od fasciklov :) To sem tudi dobila od Marike v njenem bonbončku. Nastalo jih je kar 24, čeprav na sliki niso vsi. Nekaj jih je že dobilo nove lastnice. Ja. Lepo je obdarovati. Sploh ljudi, ki tega ne pričakujejo. Včeraj so punce s katerimi hodiva na telovadbo odšle domov s temi Božički. Pa tudi jaz sem domov prinesla darilce. Pokažem nižje v objavi.
Ta Božiček je lahko darilce sam po sebi, kot je bilo v mojem primeru, lahko bi ga uporabila za okrasitev voščilnice ( če bo kakšen slučajno ostal, ga čaka taka usoda :) ), lahko bi pa tudi bil obesek za jelko. Zato ga prijavljam na izziv pri Three clovers design, kjer je tokratni izziv okrasek - ornaments. Na live,laugh,love pa je izziv nekaj kar ni čestitka - ANYTHING BUT A CARD

Kot sem že zgoraj napisala, sva tudi midve iz telovadbe prinesla darilca. Dve "sotrpinki" sta združili moči. Napekli pecivo. In ga zapakirali v take lušne piramide. Zelo prisrčna ideja za originalno darilce.

2 komentarja:

moi pravi ...

Lušne Božičke sta naredili in res so pravšnji za darile kar tako.

MarikaGabez pravi ...

O cortki......tisti bela obroba se jim prav simpatično poda in jih naredi bolj domače.