torek, 2. februar 2010

Nagrada

Moi in Moni sta mi podelili nagradoŠele kasneje sem videla, da je Monina nagrada drugačna. Moni, piši slovensko! Grrr. Ampak jaz ostajam pri tem kar sem napisala :)

Obema najlepša hvala. Ampak spet sem pred težko nalogo. Naj bi jo podelila naprej, 1o blogerkam, ki so mi inspiracija. No, teh je več kot 10. Se bom pa malo potrudila in tokrat to naredila. No, zaporedje ni glih merodajno.

1. Najprej jo vračam Moni. Ker je bila prva, ki je komentirala na mojem blogu. In ker sem se vedno znova vračala k njej. Čeprav me je zadnje čase razočarala, ker je slovenski jezik na blogu čisto opustila :( Zato tudi ne komentiram pri njej. Moni, naj ti bo to tudi poziv, da se popraviš :)
2. Marika - ker vsak dan komaj čakam kaj bom pri njej novega odkrila. Ker so njeni izdelki polni domišljije in ne samo odraz vseh mogočih kupljenih izdelkov pač pa predvsem reciklaža.
3. Sonja - ker dela tako lepe stvari iz papirja, da bi kar za ekran pogledala, da bi stvar videla še od zadaj
4. K. - ker je njen blog poln vsega (saj vem, da ima pomoč, ampak všeč mi je)
5. Vladka - sicer ena pred kratkihm odkritih, a polna prečudovitih idej.
6. Barbi - ker njen blog vedno z užitkom prebiram. Zelo dobro piše :)
7. Mravljica - ker dela zelo lepe stvari. Tudi ena od tistih, ki nima glih vseh neumnosti iz trgovine doma in ker je pač zlata Mravljica. Poleg zlatih rok ima tudi zlato srce.
8. Nataša ali Bolha, ki me je čisto okužila z izzivi
Zdaj pa ne najdem še kakšne, ki je močneje zaznamovala moje blogersko življenje. Ustvarjalno,že. Dodo, Kaja75, Klavdija, Lili, Aknela69...in še bi jih bilo. Pa tudi na blogih rada obiskujem še druge, ki jih tu nisem navedla. In Maja dela čudovite stvari. Pa Cookie z njenimi scrapbooki, kjer se zadnje čase tudi manj zadržujem zaradi njene angleščine:( Pa seveda bi jo vrnila tudi Moi, In Bojamoja, pa Nenika

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Hvala za nagradico Suzy, me zelo veseli, da se vrača k meni in da tako rade prihajate na obisk in mi pustite tako krasne komentarje.

K pravi ...

Hvala, Suzy! (To, da imam pomoč, je res prednost, ane?)

Sonja pravi ...

Hvala :)

Klavdija pravi ...

Hvala!...me veseli da sm te "zaznamovala"...:)))

Moni pravi ...

Čestitke za nagradico in hvala! Se bom potrudila, vedno si rečem da bom še v slovenščini na pisala pa pozabim. :(
Lp, Moni