sreda, 10. marec 2010

Ekstremne razmere

Ja, marec je pač še vedno zimski mesec. Čeprav ga ponavadi štejemo med pomladanske. Občudujemo zvončke in trobentice. Se martinčkamo na toplem soncu.
Ampak danes je zima spet pokazala zobe. No, tako hudo ni bilo že nekaj zim. Močna burja in neobičajno sneženje. Vsaj za naše kraje. Čeprav je to zimo že snežilo. In tudi mrzlo je že bilo. Ampak danes je ekstremno. Močni izpadi elektrike, internetnega omrežja... Ja, kljub vsej tehnologiji, je narava pokazala, da prevlada vse.

7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Groza res kaj se dogaja. Upam, da bo vse OK pri vas, držim pesti.

Maja pravi ...

Joj, sem ravnokar gledala po televiziji! NORO, narav nam res kaže, da se ne gre več hecati z njo. Mi smo jo tokrat odnesli dobro: sam centimeter snega in veter, pa še ta ne tako zelo hud. Upam, da se kmalu umiri!

moi pravi ...

Ujej, res noro, kar so kazali na TV. Upam, da se je zdaj že burja umirila in da imate spet elektriko.

Alenka pravi ...

Grozno! Naj bo že enkrat konec!!!!

Barbi pravi ...

Hja, tudi pri nas je spet zima. Trenutno imamo čez 30 cm snega, pa še močno sneži in menda ga lahko pričakujemo še pol metra.

No, piha pri nas sicer malo manj kot pri vas, a upam, da bomo kmalu povsod spet opazovali zvončke in se nastavljali sončnim žarkom. :)

Neža pravi ...

Res noro. Me mrazi že, ko slike gledam, kaj šele, ko se skozi okno zazrem. Upam, da je pri vas že kaj mirneje in da bo kmalu posijalo pomladno sonce.

Nataša pravi ...

Kako je danes? Se je umirilo? Pri nas je končno nehalo snežiti.