četrtek, 11. marec 2010

Pozdrav v sončen dan

Ko sem že včeraj kazala slike snega in razlagala o ekstremnih razmerah, bom danes samo povedala, da je danes nov dan. O kaki burji ne duha ne sluha. Sonček toplo greje in pridno topi sneg in led.
Fotk žal nimam, ker je fotoaparat šel na potovanje, lekcije o prenosu iz telefona pa nisem še utegnila osvojiti. Ampak kabel sem že najdla :P

Smo pa sinoči, ko se je burja malo umirila in sneženje rahlo popustilo, šli malo ven. V sneg, ki ga nismo vajeni. Je tako rekla najina mala punčka. Ker ona bi rada, da jo razvajamo :) Tako lepo se je našobila, da smo se oblekli in šli ven. V mraz, sneg in snežne zamete. Vsak malo večji kup je bil najin. Kepali sva se, pes je kopal tunele, pa še snežne angelčke sva delali. Ko že ni drugih fotk, pokažem kar te :)
En velik snežni angel. V ozadju pa "robotski" maček, ki si ni hotu zmočit tačk.Pa še čredica, ki ne more dočakat, da odklenem vrata in jih spustim na toplo.


5 komentarjev:

K pravi ...

Globalno segrevanje, kaj? Veliki angelček in mali kosmati kerubi ;)

Nelya pravi ...

heeeeeeej koliko snega imate! Res čudno, ne? Na našem - drugem - koncu Kokoške ga je dobrih 30 cm in naš kužo sploh noče ven:-))

Neža pravi ...

Hahahaha, čakaj, na katerem koncu Slovenije si ti doma?

Ampak tisti robotek je pa res fajn ;)

Vladuška pravi ...

Na koncu koncev vseeno malo veselja s snegom. In pravijo da vseeno prihaja pomlad, pa da vidimo.

Maja pravi ...

Narava je res hecna: v na Primorskem imate več snega, kot mi na Gorenjskem! Kot pravi moj sin: narobe svet! Ste pa vseeno lahko delali snežne angelčke, mi jih imamo najraje, vedno jih je po celem vrtu polno!
Da ni tisti robot kakšen "izvenzemaljec"?