sobota, 2. oktober 2010

2 x 2 izziva

Sicer ni bil moj namen sodelovati v izzivih, ampak včasih zmanjka idej, oz. začnejo postajat vse voščilnice enake, pa se malo zakoplješ v izzive. Tako sem tudi tokrat odkrila kar nekaj zanimivih, ki sem jih spravila na moje voščilnice.
Najprej me je zamikala easel card (Prevest ne znam) na ABC chalenge. Me pa ta način že dolgo mika, a se ga nikoli nisem upala lotit. Zato sem si jo zdaj vzela tudi kot izziv sami sebi. Do zadnjega sicer nisem vedela, če bo to res easel ali čisto navadna voščilnica. Ker pač nisem vedela kaj bi dala notri, da drži voščilnico pokonci. Pa je na koncu le kapnila ideja in sem natisnila napis vse najboljše, ki sem ga prilepila na 3-d trak, da drži stranico. Postavitev pa sem vzela pri Papertke weekly. Vsi papirji so domače izdelave,


Ta voščilnica je danes tudi že dobila novo lastniceo, zato zdaj lahko napišem Janja - Sturla, vse najboljše!!!



V iskanju kake postavitve me je zamikala tudi postavitev na Mojo Monday, ki mi ni sedla k prvi sličici, pa je zato bila kot naročena za naslednjo. In v iskanju papirjev mi je padel v roke tale na črte, s pikicami na drugi strani. Na A spoon foll of Sugar pa so hoteli pike in črte. Osnovni papir je spet home made, odtisek pa je od Kokice (nisem 100% ampak samo 99%)

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Vsekakor se je dobro spopasti z novimi zadevami, tako da ne preide vse v neko rutino. Dobro ti je uspela ta easel card in tudi ta druga mi je zelo všeč s tem odtisom.

Anonimni pravi ...

Really pretty easel cards. Thanks for joining us at ABC Challenge. Sue C x