nedelja, 17. april 2011

Logatec 1.del

Včeraj smo se otočanke dobile v logatcu. Vsakoletno srečanje, eno bolj številčno obiskanih. In ker so itak vas naša srečanja posebno doživetje, se jih udeležim, če mi le uspe. Tako je bilo tudi tokrat. Pa začnimo s pripravami.
Organizatorki je lepo pripravit darilce. In ker sta organizatorki tokrat dve, sta tudi darilci dve.

Za Fikus, ki ima rada zeleno barvo in je pridna za risanje. Naj se poizkusi v novi tehniki - risanje z barvnimi peski. Zraven seveda čokoladni liker in figova marmeladica. Vse skupaj zapakirano v reciklirani škatli.
Pa za Snežinko. Sicer je pridna v vsem. Dobila je pa set lepila z bleščicami. Za čestitke naprimer. Lahko pa tudi kaj ustvarja z otroci.
Organizatorki pa sta nam pripravili take lepe čokolatinčke za spomin. Vsaka je dobila svojega, ampak Fikus je tudi vsakemu odgriznila vogalček :P

5 komentarjev:

Mil pravi ...

Lepo. Očitno ste se zabavale. Pa ja niste vzele odgriznjene piškotke?!

Vladuška pravi ...

Super darilca v obe smeri.

Biljana pravi ...

res je bilo super, hvala za darilce, marmelada je že v prometu, liker bo tudi kmalu, pa lepilo z bleščicam bo tudi prišlo prav, celo embalažo bom lahko izkoristila;)

upam, da si se imela lepo;;)

Neža pravi ...

Suzy, super darilca. Pa hvala za predpasnik, zaenkrat sem ga videla na slikci, ma ga dobim v roke še ta teden. Prekrasen je :)

Andreja M. pravi ...

Aaaaaaa še dobro da sem prebrala da je za risat pesek :) Jaz sem že razmišljala kako ga bom v fimo zamešala :) :)
Sem vesela da se maš fajn pri nas :)