sreda, 08. februar 2012

Komplicirajno malo

Ker sta mi torbici tako dobro uspeli, sem se spravila še k šivanju krila. Nisem zahtevna. Ozko krilo nad kolenom. Blago mi je padlo v oči že oni dan, ko sem za torbico nabavljala. In sem se lotila. Kroj? Ni problema. Par ur iskanja po netu, nato pa sem že preizkušeno krilo samo obrisala in to je to. Da pa ne bo krilo preveč enostavno, sem mu dodala črn trikotnik.
In tu je že nastala prva napaka. Ko obrneš zgoraj in spodaj. Haha. Tisto kar bi moralo biti v pasu zožano, je končalo na kolenih. Nič hudega. Razlika ni ravno velika in sem jo z odrezanim trikotnikom že na pol skrila, ostalo pa se je porazgubilo.

Potem sem ugotovila, da se to blagu ful razteguje in je kar padalo dol. Dodala sem mu še pas. Druga napaka - dolžina je bila urezana, da ne pride pas. Ko sem to dodala, je krilo postalo predolgo. No, bomo videli, mogoče ga naknadno skrajšam, zaenkrat naj bo tako.

In ker se blago razteguje, sem dodala še podlogo. Še dobro, da je bila ena že sešita v omari (mama se spomniš od kje nama je ostala?)
Krilo je bilo vsemu navkljub končano v enem dnevu. In kljub napakam sem z njim dokaj zadovoljna. Je konec koncev moje prvo krilo s katerim grem celo lahko med ljudi.

1 komentar:

Jana pravi ...

Luštno. Ti paše. :)