nedelja, 17. marec 2013

Sladka 700 - ta objava

Saj kar verjet ne morem, da je to že 700 - ta objava na mojem blogu. Ko se samo spomnim začetka, ko nisem vedela kaj bi z blogom sploh počela. Vsekakor pa brez vaših obiskov ta blog ne bi živel. Brez vseh vaših ogledov, kometarjev in spodbud. Zato sem se odločila, da se vam malo zahvalim. Ampak gremo po vrsti. 

Najprej vikend utrinki

Šivilja in the housekot pes in maček


Pa da pokažem še to torbico, ki je že kak teden narejena, ampak je še nisem uspela poslikat. Narejena je iz odsluženih kavbojk. Popestrila sem jo z rdečo bombažno podlogo in istim pasom. Zapira pa se na zadrgo.

In zdaj sledi še zahvala ali drugače rečeno: bonbončekČe si katera od vas želi to torbico naj to napiše v komentar pod objavo. Na prvi pomladanski dan
21. marca bom  izžrebala dobitnico bonbončka - med tistimi, ki boste napisale, da bi jo imele.

8 komentarjev:

Keti pravi ...

Čestitke za 700. objavo. Jaz sem komaj na 154 :-) tako da sem še daleč za tabo.

Torbico so super izdelala, čudovita je in z veseljem bi jo imela.

Veliko ustvarjalnega navdiha še naprej in hvala, ker deliš vso to inspiracijo tudi z nami.

Lp,K.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Suzy čestitke za 700-to objavo,to pa ni kar tako.Koliko lepih postov.

Torbica je super in z veseljem se postavljam za Keti v vrsto za žreb.

Da bi ti vse služilo in da bi še naprej lahko osrečevala naše očke s tvojimi deli.
Lp Tamara

katarina pravi ...

Vidim, da si dobro izkoristila vikend. Čestitke tudi za okroglo številko! Podobna torbica pa mi je bila že multo simpatična, ki jo je prejela Anita in ker je tej dodana še rdeča barva, bi bila ta genau zame;)

Kristina pravi ...

Bravo za visoko število objav in še na mnoge mnoge nove. Torbica je res lepa in poizkušam srečo. Sem ravno ta vikend dobila reklamo za tečaj krpank in mi tvoja objava še bolj vzbuja skomine po šivanju - ampak kaj, 20 hobijev pa sedaj še ne morem imeti...

Andreja L. pravi ...

ooo kako lepi utrinki in čestitke, ker si zelo pridna in dejavna na svojem blogu! Kar tako dalje, tole naše blogovsko druženje zelo paše, kajne :-))
Krasno torbico si sešila in prav nič se je ne bi branila!

Alexandra G.D. pravi ...

Čestitam za 700.
Moja naslednja bo 100ta in čas res hitro mineva. Bom tudi nekaj posebnega podelila, ampak bo skrivnost zapakirana v paketku (upam da bom lahko stlačila v kuverto)

Torbice pa se nebi branila.

MarikaGabez pravi ...

Uhhh ... čestitke za 700 objavo. Se ti počasi približujem. Tudi jaz mislim, mar je to mogoče. Toliko objav? Na začetku pa tako izgubljena in v dilemi kaj sploh z blogom početi. Ne vem zakaj, a ob tvojem imenu se vedno spomnim vse tistih albumov s fotografijami, ki si jih urejala. To mi je vedno prva misel. Lepe utrinke si pripravila in mislim, da se nihče ne bi branil modne lepotičke.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Ko boš imela čas pokukaj na mog blog,
Lep pozdravček Tamara