ponedeljek, 17. november 2014

Ponedeljkove voščilnice 78 + izziv št. 3

Ta vikend sva si z Iris za izziv določile snežaka in 3D. Seveda ni bilo neke pametne ideje. No, pol sem se lotila. Potrebovala sem strukturno pasto, da bo izstopal. Ker je moj kit za les že rahlo trd, sem se odločila, da si naredim strukturno pasto kar sama, po navodilih Tine na Najlepši par. Nikjer v hiši nisem našla bele tempere, pa sem se odločila, da poskusim kar z mekolom. Kaj češ. Belo, tekoče. Dodam samo gustin in bo. Ko sem rahlo stisnila tubo mekola, pa je počilo. Moj dragi, ki je itak vsega vajen, je samo komentiral, če je kaj počlo. Pa skoraj ni verjel, ko sem ga klicala na pomoč. Lepilo je bilo vsepovsod. Še najmanj ga je bilo na plastiki, kjer sem ga potrebovala. Črni prenosnik je dobil bele pike, prav tako ekran telefona in spodnja stran polic nad mojo delovno mizo ter zid.




Ampak moja domača strukturna pasta vseeno ni v redu. Sicer sem jo uporabila. Ji dodala še bleščice, ampak ni to kar bi moralo bit. Naslednjič nabavim belo tempero.
No, to pa je voščilnica, ki je nastala:







4 komentarji:

iris-irena pravi ...

o, kakšno smolo si imela!
sva pa nekako imeli iste misli,
snežak, klobuk! a ni to fajn, prenos misli.
rezultat - lepa! že čakam novi izziv,
lp

DidiArt pravi ...

o madonca kaka nesreča, zdaj vidim, o čem si govorila, pa to je grozljivka, če bi se to samo po čestitki polilo bi zgledalo kot snegec, a glej ga zlomka prav povsod je bilo... čestitka pa je klobuk dol - krasna...

Vladuška pravi ...

Si pa imela res eksplozivno :) Upam, da si uspela spraviti mekol iz racunalnika in telefona.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ups, se zgodi.No, pa saj mekola ni tako težko odstanit ( upam, da ti je uspelo)voščilnica je pa vendarle uspela.