četrtek, 4. december 2014

Izziv št. 14

 Bliža se polnoč. S kamina visijo nogaviče, ki jih bo dobri mož napolnil.
Vse ročno rezano, risano in barvano. 
Ok, božična zvezda je šablona, pa še žal mi je , da sem jo sploh dala. Ura je prilagojena štampiljka. Ikebana pa preblisk ko je bilo že vse končano, ampak mi je delovalo tam nekako prazno. In mi je čisto slučajno prišla pod roke štampiljkica stoža, ki sem jo prejšnjič pozabila na steklu. 
Kamin mi ves čas nekako ni šel. Šele, ko je bilo vse zalepljeno, sem ugotovila, da sem pozabila zaoblit vogale zgornje grede. Že ko sem ji samo malo odščipnila vogalčke, izgleda rahlo boljše.
Tudi drva sem malo čudno naložila v kamin. Jih bo treba pred kurjenjem popravit.

Kaj nas pa čaka pri Iris?

Za jutri bi na voščilnici rade videle darilo
preko vikenda bi se pa za izziv spopadle s tehniko iris folding
sledili bodo še izzivi:
medeni mož
vintage izdelek
pobožna - božična čestitka



6 komentarjev:

Barbi pravi ...

Uau! Super je.

DidiArt pravi ...

opa... super, res prav izzivalno za Božička, glej da ne bo pohitel s polnjenjem nogavičk.. čestitke

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Superca ti je ratalo. Važno je, da bodo nogavice konec leta polne. Lepo si rezljala, drva bodo zgorela al jih boš prav zložila ali pa ne. Všeč mi je rdeč kamen, s katerim si sestavila kamin.
Za jutri je darilo, kaj pa nadaljevanje...ste se že zmenile? Lahko prosim objaviš, ali ste zaključile z izzivi?????? čao

iris-irena pravi ...

wau, super si tole izvedla. vem, kako je rezljat vse na roke, ampak končni izdelek je pa super pri tebi. krasno si vse sestavila v celoto.
vidiš, koliko različnih motivov na isto temo. krasno. sem vesela, da se greva tole.
lp

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Zelo lepo Suzy. Meni so všeč na roke izdelane stvari, izgledajo bolj osebne in toplejše. ok, drva boš malce premetala in kako treskico zraven dala, pa bo lepo grelo hiško :) Všečkam :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

oho, vidim, da vama ne zmanjkajo ideje. prav klanjam se ti, da ti uspe se spopasti s vsakim.Če prav razumem, pa lahko še me druge zdaj sodelujemo. No, pa probajmo ;)