četrtek, 11. december 2014

Izziv št. 19

Današnji izziv je pobožna čestitka.
Na njej je sveta družina.
In seveda sem ostala v vintage stilu, saj mi je tako pri srcu. 


Je pa spet nastala samo ena, pa še ta v zadnjem trenutku.
In še današnja dogodivščina ob izdelavi te voščilnice. 
Za lepljenje napisa in vejice sem si pripravila prozorno plastiko na katero dam lepilo za drobne delčke podrsat v njem. Pol pa sem se odločila, da bom vejico namazala kar klasično in jo prilepila na voščilnico. Pa kljub lepilu en konec nikakor ni hotel prijeti. Bolj ko sem jo pritiskala, bolj je vtrenutku spet skočila u luft. Po nekaj časa pa ugotovim, da je tam na voščilnici prozorna folija in v bistvu spodnji del vejice lepim na folijo, ne na voščilnico. Menda je skakalo u luft. Pa ne vejica, ki je bila že dobro prilepljena, ampak kar folija - prozorna. Tako je, če imaš pri dveh pisalnih mizah prostora za delo samo pol kvadrata :)

No, zdaj poglejmo s čim nas bo danes razveselila Iris.

Izziv za jutri pa je:
glasba na voščilnici

Po tem bomo pa ritem malo upočasnili in bo naslednji izziv šele v torek, ko želimo na voščilnicah videti samo rdečo in zeleno barvo
Za petek pa naj bodo na njej trakci
Dva izziva, ki puščata malo več svobode pri izdelavi in omogočata še kako serijo, da naredimo še vse manjkajoče voščilnice, ki morajo ven nekje pred božičem.

5 komentarjev:

iris-irena pravi ...

prečudovita vintaga voščilnica. saj veš, da je tak stil za mojo dušo. res si jo krasno naredila, kljub temu, da si imela težave, se to sploh nikjer ne vidi.
super!
lp

Metuljčica pravi ...

Čudovita voščilnica, prava praznična. Čudovite izzive sta pripravili.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Krasna je in se mi zdi, da za tak motiv voščilnice paše samo vintage. Takole...moj dopust je minil, jutri pa spet veselo na delo. čao

Didi pravi ...

vintage ti res leži, čudovito ti gre od rok klepet in ustvarjanje...

Vladuška pravi ...

Odlično si se znašla sto tematiko.