nedelja, 13. december 2009

Mama, vse najboljše!

Sicer mama praznuje šele jutri, ampak ker danes praznujemo in ker spotoma lovim še kak izziv, bom to voščilnico objavila kar danes. Štampiljka je iz novega pokca Penny Black štampiljk ( hvala Manuela). Tako luškan ježek s skledo dobrot. Moja mama rada in dobro kuha. Papirji so še iz Kerrynega paketka, ki sem ga dobila v svojem prvem bonbončku. Zakaj le jih toliko šparam? Rožice pa iz darilc, ki sem jih dobila ob organizaciji srečanja, pa trakec in razcepke tudi.
Za "domačo uporabo" sem uporabila kvadratno obliko voščilnice, ker jo bom izročila kar osebno in ne rabi kuverte. Ja, se mi jih ne ljubi delat, ampak voščilnice se da veliko lažje delat v tej obliki in velikosti. Še enkrat:
Mama, vse najboljše!!!

Postavitev sem vzela na Just Christmas and Birthady Cards. Takoj me je pritegnila. Na Spoon full of Sugar želijo monokromatsko voščilnico. Ni čisto, ampak upam, da bo šlo, saj imajo tudi njihove voščilnice različna odstopanja. Na Cute card Thursday pa želijo beadse - razcepke. Ja, dva sta. Zanimivo kako včasih ena nenamensko izdelana voščilnica zadovolji kar več izzivov. Pa še kaj bi najbrž našla, če bi prav iskala. Iskala sem samo postavitev, drugo je prišlo spontano.

4 komentarji:

Alenka pravi ...

Zelo lepa čestitka za mamo. Vse najboljše Suzijina mama1In veselo praznujte!

moi pravi ...

Lušna čestitka lepih barv. Pa vse najboljše tvoji mami.

BojaMoja pravi ...

Vse najboljše mami! Seveda z lepo čestitko :)

Georgia pravi ...

Lovely card! Thanks for joining us at JCBC.