sobota, 19. junij 2010

Ko je sila....

Ja, ko je sila, celo kaj nastane. V četrtek zvečer mi je bila naročena čestitka. Zvečer, pozno, že v nočnih urah. "Ni problema. Dobiš. " "Ja, jutri zvečer mi jo prinesi." "Halo!!!! kdaj pa naj jo naredim?"
Pa mi je uspelo.

Ne, saj ni za gasilca, ki bi praznoval 120 let, pač pa za gasilsko društvo. Štampiljko sem dobila na netu na strani Dustin pike, kjer imajo veliko čudovitih zastonj digitalnih štampiljk. Anchy jo je pobarvala. In kar hitro je bila narejena - za kompliciranje ni bilo časa.

Ker pa ne moreš nekomu ponudit samo eno, je za vsak slučaj nastala še ena. Brez gasilca, z rdečimi dodatki.
Po potrebi, bi tisto št. 120 prilepila kar sem. Vendar je bila izbrana prva in ta se bo pač pridružila mali domači zalogi. Dovolj je nevtralna, da gre lahko za vsak rojstni dan.

9 komentarjev:

Mojca pravi ...

prav nasmejat sem se morala ob gasilcu:)) dobra je, gotovo jo bodo dali v arhiv.

MarikaGabez pravi ...

Pa si le prinesla svojo ustvarjalnost na plano. Gasilec je super in tudi ježek.

Alenka pravi ...

Super čestitka in motivček tudi! Sem se pa najprej kar močno začudila in pomislila:A tudi pri nas živi kakšen , ki je star 120 let:):):)

Vladuška pravi ...

Super da se vračaš s svojimi izdelki. Ta prva je res prav simpatična.

Jana pravi ...

Lepo, da te vsake toliko časa nekdo prisili, da nekaj narediš in nas razveseliš. Prva je res zabavna, tisti zmajček je zelo kjut. No, tudi druga ne zaostaja veliko. :) Super.

Manuela pravi ...

Včasih je res treba loviti zadnji trenutek, ker drugače ne gre. Ampak že samo dejstvo, da ti je uspelo narediti kar dve v zadnjem trenutku govori veliko o tvoji pridnosti. :) Digitalne štampiljke so pa odlična stvar, ko je treba najti motiv v zadnjem trenutku. ;)

Lepo se imej,
M.

DidiArt pravi ...

o lej jo, tudi ti nazaj... z ustvarjanjem, kadarkoli pogledam svoj blog, se spomnim nate, kako me bodriš in priganjaš, da kaj objavim, ja tudi če nič ne rečeš, slišim te... :) zdaj sem tudi jaz vesela... krasni sta obe...

Barbi pravi ...

Gasilec je zakon. Jaz bi ga tudi raje izbrala kot ježka, pa čeprav je ježek super kjut. :)

BojaMoja pravi ...

:)))) kok je gasilska dobra :)))