nedelja, 30. november 2008

Dobro jutro






Dobro jutro, čeprav mokro. Ja, danes me je zbudil dež. Tako lepo je bilo poležavati v postelji in poslušati škreblaje dežja na strehi. Še lepše pa je zdej, ko sem v celi hiši sama, v miru pred računalnikom ( ha,ha), še pes se je naveličal kolovratit okoli in je šel spet spat. Moji pa itak še spijo :))
Izkoristila bom ta trenutek, da se tukaj javim in objavim kako čestitko, ki že nekaj dni sameva v škatli.

Najprej ena za možekov rojstni dan, ki je v bistvu nisem naredila jaz, pač pa hči. Oz. sva jo nekako skupaj začeli, pa jo je ona naredila. Za osnovo je bel šeleshamer, gor vzorčast papir, ki sem ga nahrčkala pri Kaji, par različnih kosov modrih papirjev in čisto na vrhu košček embosiranega papirja, ki sem ga samo malo niansirala z akvarelnimi barvicami in prstom. Napis Happy birtday, ki se je zadnjič znašel v mojem nabiralniku je moder, a se ga žal vidi kot zelenega. Dodala je še moder trakec in gumbe. Preprosta in lušna. Meni malček manjka na tistem belem centru še nekaj, ona pa ni hotela nič več dodat.



No, ta teden imam v službi dva rojstna dneva in sem uspela naredit čestitke za obe sodelavki, zato tudi malček podoben stil. Da ne bo ljubosumja :)))
Starejša dobi to deklico, mlajša pa mucko.

Osnova bel šeleshamer, črno bel vzorec je sprintan z neta, napis natisnjen iz worda, rdeč krog je podloga za kozarce, punčka pa izrezana iz darilnega papirja. Delala sem jo za dva izziva. Predlogo sem vzela na Just cristmas and BD cards, motiv pa je decoupage po izzivu na Secret crafter, ki je v tem času že potekel.


In še zadnja čestitka. Kot največkrat je tudi ta narejena na belem šeleshamerju. In tudi za to sem uporabila vzorec, ki sem ga sprintala z neta, ter rdeče dodatke. Na Lili of the valley je bil razpisan izziv, da se na čestitki uporabi živalca, zato sem gor nalepila mucko. Taka simpatična stvarca je :) Narejena pa je po predlogi na OCC, ki je bila razpisana prejšnji teden.Seveda sta oba izziva potekla, preden sem jaz čestitko
uspela spravit na net, a nič zato.








In še zadnji poskus sreče pri Sally.

5 komentarjev:

Sonja pravi ...

Lepe čestitke in verjamem, da so prejemniki zadovoljni.
Tisti prvi tudi jaz ne bi nič dodala, je prav dobra taka kot je.

Linanna DESIGNS pravi ...

Lovely cards Suzy, thank you for joining our challenge this week. Hugs Linda x

Anja pravi ...

Krasno Suzy. Prva je meni tudi všeč takšna kot je.

Gry-Heidi pravi ...

Lovely cards ! Thanks for joining us this week at JCBC.

Hugs, Gry-Heidi

Karin pravi ...

Gorgeous cards Suzy!
Love the colours and cute images.
Thanks for joining the JCBC.

xoxo karin