nedelja, 9. november 2008

Srečanje

Včeraj smo imele otočanke srečanje. V Prečno nas je povabila naša Gumbek s sodelovanjem Iris. Srčanje je zelo lepo opisala kar Barbi in ne bom še enkrat. Naj samo povem, da sem se imela čudovito. Načvekala in nasmejala sem se za nadaljnji mesec - približno do naslednjega srečanja :). Dol sem odnesla par vazic figove marmelade, domov pa poln kufer lepot. Posebej se moram pohvalit z darilcem naše organizatorke. Naredila je čudovitega lesenega ježka, ki je danes pri meni že našel svoj kotiček, kjer se počuti kot doma.

Ko je hči videla, da sem na tla usula kup odpadlega listja, je skoraj znorela, saj je včeraj vse spucala, na koncu pa je v aranžma prinesla še gobico s travnika. :) Pomembno je ,da se ježek dobro počuti. Na razplago ima buče, listje in celo jabolko. Aja, zdej je še goba, ki je na slikci ni. Barbi, še enkrat hvala.

2 komentarja:

Barbi pravi ...

Temu ježu se pa tako fajn godi ... pa še tiste vesoljske buče ima zraven. Zdaj jih pa hoče pol otočka, samo zato, da bodo imeli vsi ježki buče. :) Hecam se. :)

Sem pa nekako uspela ne reči hvala za super kozarec marmelade. Ups. Letos mi ni uspelo priti na Primorsko na srečanje, pa tudi fig sem le kakšnih pet pojedla letos. Marmelada gre pa z mano v Ljubljano in bom že naslednji teden delala palačinke s figovo marmelado. Njamsi! Hvala še enkrat!

Moni pravi ...

Suzy lep domek si mu naredila! lp, Moni