torek, 17. februar 2009

Še ena harmonika

Kot sem že napisala, smo na srečanju delale knjigice- harmonike. Ni mi je uspelo končat na srečanju, zato jo je bilo treba dokončat doma. In to je trajalo. Ampak mi je uspelo.
Ker sem na srečanju zelo hitela, sem naredila celo iz enega papirja, kar mi je bilo v končni fazi veliko preveč pisano, zato sem jo doma malo umirila z dodatnim kosom rjavega ovojnega papirja, ki sem ga samo malo popackala z bordo distreserjem inj mu v isti barvi natisnila eno "besedilno" štampiljko. Isti papir sem uporabila tudi za navidezno zaponko na traku, vendar sem ga (pametna kot sem) prilepila na pokrov knjigice. Kar seveda ni šlo. Trak sem potem odrezala in ga zalepila pod pokrovom, to je ostalo samo za okras. In knjigica mi je zelo všeč.

Ima pa eno grdo lepotno napako. Harmonika ni lepa. Če knjigico pogledaš od strani, je videt nepravilno nagubanost.

Pa še detalj odprte knjigice. Zdaj je že napolnjena z odtisi.

7 komentarjev:

Moni pravi ...

Meni je zelo lepa, zelo lep papir si uporabila. Lp, Moni

Anja pravi ...

Navadno smo sami svoj največji kritik ;)) Meni je tudi zelo všeč knjiga. Če ne bi napisala, da ni natančno nagubana, jaz tega sploh ne bi opazila ;)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Super je ta harmonika.
Lp, Nataša.

DODO pravi ...

Si jo pa lepo dopolnila. Je ta ovojni papir nekaj posebnega, s tem potiskanim trakom pa je vse skupaj še lepše. Pa tudi finta sponkica je originalna.

Sonja pravi ...

Čist preveč si picajzlasta :) Harmonika je prav dobra, tako da se hitro spravi narest še kakšno. zdaj ko znaš :)

Alenka pravi ...

Lepa škatlica , všeč mi je papir in kombinacija
Lp

Maja pravi ...

Zelo nežna in romantična!