sobota, 4. april 2009

Nakitkanje

Snežinka na svojem blogu veliko piše o feng šuju. Mene me to pač ne potegne in največkrat niti ne preberem do konca. Me ja pa pritegnila včerajšnja objava, ko je dala en konkreten nasvet: znebite se navlake!!! In danes sem se tega dela lotila z vso resnostjo. Ker sem se dela lotila v papirjih pač ni šlo tako hitro, kot bi si človek želel, saj je le potrebno kup pregledovanja in sortiranja, kaj je še pomembno in kaj naj človek vrže proč. Rezulalt so na pol prazni predali, ki so se še zjutraj skoraj razpočili od navlake, Kup starega papirja za zbiralni kontejner in velika vrečka dokumentov za v peč. Poleg papirjev sem malo pospravljala tu in malo tam. Metala v smeti in na kup za kontejner rdečega križa. In že se počutim bolje. Čeprav zdaj vidim še vse tiste kupe navlake, ki jih danes nisem utegnila presortirati in ki bodo morali čakati na kako drugo akcijo :) Snežinka, hvala za nasvet :)

Te dni sem spet malo nakitkala in danes končno uspela dokončati ti zapestnici. Tukaj je bilo kar veliko dela, čeprav bi človek mislil, da je v zapestnico vloženega manj truda kot v verižico. Prva je bela z dodatkom vijola perlic, pa še ene par velikih vijola je vmes ( so mi ostale od nečesa). Na drugi pa so vsi odtenki sive in celo nekaj črne.
In še bonbonček:
Jacqui bo 10. aprila žrebala to lepoto. Jaz se grebem :)

2 komentarja:

McCrafty /Klavdija pravi ...

Se strinjam, da je včasih takšno natikanje še bolj zamudno, kot kaj bolj "zakompliciranega" :) Luštni zapestnici.

*~*~*janja*~*~* pravi ...

Luskani zapestnici! Še posebej ta siva mi je všeč (čeprav sem mislila, da so vijolični odtenki :P) Pač, leta počasi se kažejo :D