ponedeljek, 18. maj 2009

Otroške

Pa so tu včerajšnje voščilnice. Malo otroških. Dokaj hitro narejenih. Slončki so že pobarvani na papirju, ki sem ga kupila v Mulerju. Samo izrezala sem primeren kvader, pa še drugega spodaj, malo belij črtic ali pikic. Vsaka je dobila svoj zvezdast netek in par vijugic. Vse skupaj na rumeni osnovi.



Tale pa je odtis, pobarvan z suhimi barvicami in white špiritom. Za osnovo je barvan papir iz istega Mulerjevega paketa z odtisi stopal. Spet ena razcepka in bela mašnica. Tokrat so papirji postavljeni malo postrani. Sodaj pa je roza osnova, ker je narejena za eno komaj rojeno punčko :)

Vse skupaj pa lahko prijavim na izziv My Time to craft, kjer hočejo otroško čestitko. Zadnjič sem našla tudi izziv za motiv živali, a ga ne najdem več. Najbrž je že poteklo :)

This kids cards are for My time to craft

9 komentarjev:

Moni pravi ...

Kako lušne čestitke, luškan papir! Lp, Moni

McCrafty /Klavdija pravi ...

Prav simpatične čestitke :)

MarikaGabez pravi ...

Cortike...sploh zadnja.

Helena pravi ...

Meni lepe in carti čestitke. Pridna.
Vem da smetim pod ta komentar, vendar moram napisati, da se čudim, kje si uspela zbrskati toliko bonbončkov, ki jih imaš v stranski vrstici :)

Alenka pravi ...

Luštkane čestitkice.:):)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Luštno! Tisti papir z nogicami je super.
Lp, Nataša

Lesley pravi ...

Cute card, thank you for taking part in the MTTC challenge xx

DidiArt pravi ...

super.. najbolj so mi všeč nožice.. jah no.. kaj morem... :)

Anonimni pravi ...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!