ponedeljek, 14. december 2009

Srečanje in prva novoletna darilca

V soboto smo imele otočanke redno prednovoletno srečanje v Zagorju. Čudovit dan, poln smeha, čveka in osvajanj novega znanja. Kar nekaj delavnic se je odvilo. Skoraj preveč, da bi na vseh uspela sodelovati. Bi zamudila preveč drugega:).
Za nekatere, s katerimi se bolj družim, ki mi naredijo nesebične usluge in tudi kar tako, sem pripravila drobna novoletna darilca. Malo stekleničko čokoladnega ali refoškovega likerja. Na njo sem s servetno tehniko prilepila angelčka, za vrat pa sem jim obesila mini voščilnico in mali novoletni obesek (gips odlitki iz adventnega koledarja), ki jih je barvala hči. Jaz nimam potrpljenja in natančnosti.

Žal nas je preveč, da bi jih lahko naredila za vse. Družinica je izgledala tako:Domov pa sem (poleg vsega drugega), prinesla tega dišečega gizdalina, ki zdaj krasi moj zid ob peči. Upam, da se ne bo stopil. Naredila in podarila mi ga je Dodo - vsestranska ustvarjalka, katere blog se splača pogledat.

9 komentarjev:

Alenka pravi ...

Res je bilo v soboto fajn!Hvala za likerček, že sama flaška je tako lepo obdelana, da se ne čudim kaka poslastica je notri.Tvoj snežakec je pa res fajn!

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Jaaaa, tudi jaz sem dobila eno čokoladno flaško. :):):) Hvala Suzi!!

Vladuška pravi ...

o, tole pa si krasna darilca naredila in še dobra po vrhu. In super zgledajo te stekleničke. Imam eno vprašanje, delaš refoškov liker sama? Me zanima, ker sem ga lani delala tudi sama in sem letos pozabila na to. Mi je pa full dober.

Urškin Raj pravi ...

najlepša hvala tudi tule za tekoče presenečenje :))

DidiArt pravi ...

oh, kaka lepa darilca, kaj sem zamudila.. pa tud finega možaka si dobila, tale se ti ne bo stopil, pa vedno bo tam, kamor si ga daš...

Vladuška pravi ...

No, pa ja jaz nadaljujem najin pogovor tukaj :-) Ja, bi te lepo prosila za recepte. Jaz imam samo enega, pa me zanima kakšna različica, ali pa tudi sploh kak drugi liker. Pošlji mi prosim na
vladuskas@gmail.com. Hvala, se odolžim.

BojaMoja pravi ...

Mislim, da sem bila jaz te flaške od vseh še najbolj vesela :)))) ker na srečanja vedno vozim in ker 0,0 rula :))) vsaj takrat, ko imam v rokah ali žepu avtomobilske ključe :))

hvala še enkrat :)

Mojca pravi ...

tele stekleničke je pa škoda ofnat:))

Anonimni pravi ...

super družinico sladkega in okusnega likerčka si naredila!!!!!
kar vidim obdarovance, kako se sladkajo!!!!
iris