torek, 13. september 2011

Torbica

Že nekaj časa si želim zašit kako torbico. Najprej ni bilo znanja sploh, potem ni bilo blaga, zdaj pa iščem en pameten kroj. Pa sem našla tega na Allpequilt, kjer je poleg kroja še vse lepo razloženo in čeprav navodila v angleščini, sem se nekako prebila skozi.

Torbica sicer ni tisto kar bi si želela. Je dokaj majhna, poleg tega ima tudi nenavaden ročaj, ampak z izdelkom sem vsemu navkljub zelo zadovoljna.
Ker je prvi moj izdelek te vrste. Ker sem se skoraj uspela držat vseh navodil ( samo žep v notranjosti sem izpustila, za kar sem tudi pokasirala kritiko) in ker je izdelek lep in uporaben. Pa tudi moj šivalni stroj je lepo sodeloval. Samo čisto na koncu pri okrasnih šivih je malo packal :)))
Že imam idejo kako bom naredila naslednjo.

7 komentarjev:

Sonja pravi ...

Hecno, da je tale kroj pogosto med tistimi testnimi, vse pa imamo potem težavo, kaj s torbico početi. Vidi se noter, majhna je, roč je hecen :) Pa je vseeno tale tvoja luštna :)

Alenka pravi ...

Lepo ti je uspela!Blago je tudi zelo lepo!

Mojca pravi ...

me prav en firbec matra... a je kaj, česar se ne lotiš? :)
fajna je, lepo ti je ratala.

Andreja pravi ...

Krasna je, všeč mi je "zapiranje" :-))

flo pravi ...

oh ja ko bi le jaz znala takole šivat. Mogoče 1x ko bom odrasla. Vas pa občudujem vse ki se tega projekta lotevate

DidiArt pravi ...

ja, ko enkrat zašiješ, iščeš dalje, nekaj lepšega, boljšega, a že ta je čudovito zašita.. bo pa za malico v službo nosit...

Barbi pravi ...

Torbica je super luštna, ampak blago pa zmaga!