sobota, 29. oktober 2011

Moj hobi prostor



Končno mi je uspelo poslikat moj novi delovni kotiček. Ustvarjanje le-tega je sicer pomenilo preseljevanje narodov....iz sobe, v sobo, nič vržt proč, vsega škoda, vse so spomini.....novo omaro je bilo treba nekam uvrstit....v glavnem logistika je delala. Meni in mlajši hčeri se je kar bliskalo od idej, pa sva stvar uspeli domislit. Pri prenšanju ogromnih omar po ozkem stopnišču smo seveda rabile moško delovno silo, a je tudi to uspelo. Mala je zdaj v večji spalnici, manjša je ostala zame. To je seveda pomenilo eno hčer izselit iz hiše :). No, vseeno ji je na razpolago ostalo pol omare in kavč, ki se raztegne v udobno posteljo. In če se pravočasno napove, da bo prespala doma, je kavč lahko celo prazen :)
Jaz pa sem dobila pisalno mizo v enem kotu, kjer bo zgoraj še kaka polica, ko bo slabše vreme in bo spet čas za kako vrtanje.

Poleg tega imam še nekaj omaric s predali in policami, kjer je trenutno ves moj material za čestitkanje in nakitkanje.
 Počasi bodo stvari dobile dokončno podobo, ampak zdaj sem zadovoljna tako.

6 komentarjev:

Sonja pravi ...

Jupiii, sobica za ustvarjanje :) Verjamem, da se bosta s hčero dostikrat srečali v njeni bivši sobici in skupaj ustvarjali.
Uživaj v njej.

petrovka pravi ...

Čestitam za novo pridobljeni kotiček.

Vladuška pravi ...

Super za svoj novi kotiček. Fajn sta ga uredili.

Nelya pravi ...

super kotiček!

MA-MI pravi ...

Krasno, jaz svoje ne uspem nikoli pospraviti do konca, da bi jo lahko poslikala in objavila ... vsakič, ko se na novo lotim urejanja, začnem spreminjati že pospravljeno ... je še projekt v delu ...

Didi pravi ...

krasna ustvarjalna sobica ...