nedelja, 4. december 2011

Valovita lepenka

V tem času je bilo narejenih kar nekaj voščilnic, ampak enostavno zmanjkuje časa za objave. So bili zadnji tedni zelo intenzivni. No, zdaj sem na dopustu, pa vas bom z objavami kar zasula :)

Spet serija iz ostankov papirjev, smrekic...Sorodna jim je valovita lepenka.
A mi kdo pove kako se tega hudiča lahko zravna??? No, ne mislim na te valovčke, ampak na to, da je ta papir ponavadi v roli in tega ne morem zravnat. En teden je bilo pod obtežitvijo. Valovi so se skoraj zravnali. Ko sem vzela izpod obtežitve, pa je spet skočilo v rolico.

6 komentarjev:

Andreja pravi ...

Zelo luštna serija. Ta valovita lepenka vedno izpade dobro.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ooo, valovita lepenka mi je bila vedno všeč ;)

Vladuška pravi ...

Žal nimam nobenega nasveta, kako poravnati lepenko. Je pa drugače meni tudi zelo všeč in da poseben efekt. Lušne so te tvoje čestitke.

iris-irena pravi ...

krasne voščilnice. lepenka jih res naredi take - efektne!
da ni zvita, je potrebno kupit tako, ki jo imajo v posebnih mapah-pregrdah v trgovini in jo vsekakor ne smeš zrolat, ko jo odneseš domov.

moi pravi ...

Super ideja z valovito lepenko. kako jo zravnati pa ti ne bi vedela povedati. Mogoče spodaj prilepiš kaj tršega, npr. palčko od sladoleda ali pa jo celo uporabiš za borduro :)

Špela pravi ...

Fajn serija. No, jaz kupujem samo tam, kjer imajo pole v pregradah, kar je zvito naj imajo kar sami, ker se več ne poravna. Ko nesem domov, mi seveda rahlo zrolajo, ampak doma pa takoj narazen in spravljam pokončno med dve lepenki - uni sivi, 3mm.