ponedeljek, 13. februar 2012

Prenavljano II.

Seveda moja soba ne sme zaostajat za hčerino in sem se odločila prenovit tudi svojo. Na stenah sem  dodala marelično marvo. Spet malo črt. Pohištvo pa je belo. Zato je bilo treba dodat tudi drugam malo barve. Bele zavese so dobile dodatek v isti marelični barvi kot je na zidovih. Tudi povštrčki, ki so nastali, imajo to barvo. Tepih je temno siv, zato so tudi police na steni temno sive, V glavnem sta barvi v spalnici bela in temno siva z poživitvijo v mareličnih odtenkih.




Aja. Jaz rjuh ne bom barvala, ampak si bom zašila belo sivo pregrinjalo. Pa še prtiček za na komodo mi manjka. Moram še pogruntat kako najboljše izkoristit mici košček mareličnega blaga.

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Zelo lepo ste prenavljali in zdaj ima vsaka svoj čudovit kotiček.

Maja pravi ...

Všeč mi je tvoja prenovljena soba. Obožujem belo pohištvo in vem, da mu je treba dodati nekaj barve. Ta rumeno oranžna naredi sobo toplo in domačo.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

hm, tudi meni je delovalo vse skupaj rumeno na prvi pogled, najbrž je sonce svetilo, ko so nastajale fotke. tudi jaz sem fan belega pohištva. pristajam edino še na smrekovega.pri meni je to sicer logično, ker sem pač rojena v Skandinaviji.luštno takole prenavljanje stanovanja. jaz bi tudi kar naprej nekaj spreminjala in obračala.

Anonimni pravi ...

krasno se dogaja pri vas tole prenavljanje!!!
tudi jaz bi morala kaj ukrenit.
čakam na lepo vreme, da prebarvam stene v dnevni sobi.
tebi gre pa dobro od rok. se vidi, da znaš rokovat tako z šivalnim strojem, kakor ostalim!
lp
iris

DidiArt pravi ...

o všeč mi je prenova, pa tudi dodane barve, itak.. sončno, toplo, ustvarjalno, kar vabi k uživanju ....