ponedeljek, 6. februar 2012

Torbica z vrtnico

Zadnje čase so me čisto obsedle torbice. Take in drugačne. In že dolgo sanjam, da si moram kakšno zašit. Ko sem bila zadnjič v trgovini, mi je padlo v oči eno blago, ki je izgledalo vijoličasto. Tako lepo, umirjeno. In mi je bilo všeč. Seveda sem ga vzela. Pa še eno, pa še drugo, pa še tretje...uh...cel kup sem si naložila in se kar bala računa. Ko pa je trgovka vse izračunala, je bil cifra presenetljivo nizka: na vse blago imate 50% popust. Jupi. Škoda, da ga nisem vzela še :))
No, še isti dan se je tisto prvo blago spremenilo v torbico. Tutorial sem našla tule in ga kar natančno sledila. No, poudarek je na kar. Ker sem seveda morala nekaj zakomplicirat in sem pol izgubila kako uro s šivanjem pasov po drugem postopku, ki sem ga morala sama ugotavljat.

 In ponosna sem na rožico, ki sem jo po navodilih naredila. Ker pa je bilo vse skupaj preveč enakomerno, je dobila še list iz drugega blaga, ki je ostalo od hčerinih zaves. Na srečo identična barva. Na soncu vijola, sicer pa ugibaš če je rjava ali vijola.


No, saj se že na fotkah vidi to neopredeljeno barvo. Prva je slikana pri luči in je rjava, ostale so na soncu in so vijola. Prisežem, da je ista torbica :)

5 komentarjev:

http://lamaisonreid.blogspot.com/ pravi ...

Your purse is lovely! It turned out wonderfully. I'm glad you enjoyed my tutorial. Hope you found it easy to follow.

xox
Nancy

http://lamaisonreid.blogspot.com/

DODO pravi ...

Kje je že ta 5o% popust?
Lepo so naredila. Vidim, da je tudi tebe prijel šiviljski virus.

Suzy pravi ...

Dodo, v Magdalenci v Čevljarski. Sicer ne na vse blago, ampak na kar sem jaz izbrala je bil.

Anonimni pravi ...

meni je torbica krasna in prav tako lepo izdelana!
kar nadaljuj!!!
lp
iris

DidiArt pravi ...

o lej prava šivalna mrzlica.. super torbica, pa pokukam še h gospe Nancy, najbrž je tam tutorialček, da ga ne pozabiš..