petek, 13. marec 2009

Nekaj novega

Ko se se vozila iz službe domov, sem delala plane, kaj vse bom nocoj postorila. Zlikala bom še ostale cunje ( saj je še čisto mičken kupček), pa papirje od društva bom porihtala, potem pa še zbrusila in polakirala sinočnjo fimo peko.
In kaj sem od vsega tega naredila? Nič. En sam velik NIČ!!!
Najprej se je bilo treba malo odpočit od napornega dne v službi ( že zato, ker je petek, je naporno), potem smo malo posedeli pri mizi in čvekali ( tudi to je včasih treba). Potem sem malo razmišljala o brušenju, a me je minilo, ko sem ugotovila, da nekatere stvari rabijo tega kar precej. Pa sva s odločili, da nekaj je le treba naredit. In ker imam v glavi dva izziva, sej ju sklenila rešit nocoj. Pa je nastala tale čestitka


Način zlaganja je ravno danes pokazala Marika na svojem blogu in me je tako navdušil, da sem jo morala naredit. Največji problem je bilo rezanje. Sem uspela z olfo zarezat postrani in je bilo treba ravnat. Ne vprašajte me kako.
Barve so živahne, namenjene izzivu na Three clovers design, (chalenge nr.4 - inspiration chalenge) kjer je dana slika za inspiracijo

Jaz sem iz nje uporabila živahne barve.

Na The paper freak pa se vsak dan podarja bombonček ( včeraj sem bila izžrebana jaz), vendar je tokrat potrebno narediti čestitko z motivom rožic. Mislim, da je na moji rožic dovolj.

10 komentarjev:

Vladka pravi ...

Lusna cestitka Suzy, prav pomladne barve :)

Moni pravi ...

Čudovita je, zelo lepe barve. Veliko sreče pri izzivih! Lp, Moni

Sonja pravi ...

Vse kar si postorila danes, je dolgoročno bolj pomembno od zlikanih cunjic, ki so takoj spet zmečkane.. nikoli končana zgodba :)
Čestitka je super, barve pa prav tako.

Barbi pravi ...

Kakšne dobre barve! Super je!

Pa čestitke za nagrado!

Tiara pravi ...

Lepa čestitka, barve so pa kot nalašč za današnji sončen dan.

Cheri pravi ...

What a beautiful card! I love the z-fold, angled down for each panel, and the COLORS! I wish it was spring here already! Thanks for playing in my challenge!

Ida pravi ...

Pretty card and what a FUN fold. Thanks for joining us in the challenge.

Sue from Oregon pravi ...

oh you made a fun Z card...the colors are perfect for this challenge as well! Fun Card! Thanks for joining us this week!

Elena pravi ...

What a fun card! I love the fold!!! Thank you for joining us in the challenge!

Kerry D-C pravi ...

Fabulous job on this card!!! It's so FUN! Thanks for playing again!