nedelja, 8. marec 2009

Spet nekaj pokažem

Srečanje je mimo in zdaj lahko pokažem, kaj sem prejšnji teden delala. Kot običajno sta organizatorki srečanja dobili čokoladni liker, ki ga "aranžiram" z knjižnim kazalom, da ga ni potrebno zavijati :)


Na srečanju je bil organiziran maček v žaklju, kjer je bilo določeno, da se naredi cvetlični obesek. In mi je uspelo naredi iz fime malo košarico s cvetjem. Nanjo sem prav ponosna, saj jaz nisem ravno znana po takih malih stvaritvah.


Poleg tega smo izmenjale še dva swapa. Eden je bil swap ogrlic, kjer je bilo potrebno narediti dve ogrlici. Odločila sem se za rjavo bravo, ker je dokaj nevtralna in velika možnost, da jo bo prejemnica uporabila. Prav tako sem se odločila za zelo dolgo verižico, ki se jo lahko 2x ali 3x ovije okoli vratu. Spet po želji prejemnice, glede na to, kako ji je všeč in kaj ima oblečano. Pospravila sem ju v dve "explosion" škatlici in opremila z lušnima tagcema na katera sem se podpisala.
No pa še zadnji swap. Imeli smo tudi swap organizatorjev. Nekaj, kar uporabiš za organizirat svoje stvari. Idejo sem imela fantastično, a se je realizacija zaradi pomanjkanja časa zelo skrčila in je nastalo samo tole:
Jutri ali pa mogoče še danes popoldne pa pokažem še par stvari, ki jiz zdaj še nisem potegnila iz fotoaparata.

6 komentarjev:

Moni pravi ...

Si bila pa zelo pridna. zelo lepi ogrlici, da o obesku ne govorim, tudi organizator je lep! Lp, Moni

Anja pravi ...

Full dobro si tole spedenala. Meni pa najbolj diši čokoladni liker ;)))

Biljana pravi ...

Tri stvari od teh so moje, liker, ogrlica ter organizator, hvala Suzi še enkrat, verižico sem si zjutri nataknila gor in jo nosim, čeprav ne grem nikamor in sem v trenrki:))))) ne dam dol!!!!! :)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Suzy super si ustvarjala. Obesek je zakon, le kako mi ga je uspelo spregledati, pa tako sem se gužvala med mačkami :), da prešnofam kaj so dobile. Ogrlice sem pa videla in so svetovne. Bravo!
Lp, Nataša.

MarikaGabez pravi ...

Pridna Suzy!

So mi všeč zadnji trije lončki, tako motivi, kot barvno kombiniranje.

Čokoladni liker pa ne dvomim, da je okusen. In všeč mi je, kako steklenice okrasiš s kazali.

Sonja pravi ...

ti si bila pa super pridna pred srečanjem. Uhh..