nedelja, 31. julij 2011

Pasja serija

Slonja čestitka mi je dala zalet, da sem se lotila še pasje. In ko je nastala prva, so nastajale kar naslednja in naslednja...tako je nastala cela pasja serija.
Odtis kužka, nevtralna osnova...zelena čipka bi šla zraven, če dam še nekaj zelenega..hmmm. Podlaga, robček...in tu je prva...
Ampak ti zeleni trakci so mi všeč, pa tudi čipke je še pol. No, take podlage nimam več, bom pa uporabila zelen rob naokoli, podistresano in poštempljano rjavo podlago, da deluje malo bolj lovsko. Na križišče še rjava razcepka in to je to. Uh, spet je zelena čipka ostala. Bo pa na naslednji.
Ker so mi vejice všeč, sem naštempljala in nabarala pokrajino s psom, ki lovi ptiča. Samo tanek križec spet, ker bi čipka zakrila ravno psa. Narobe naštempljano.
Ponovi vajo. Psa bolj k robu, da bo prostor za ostanek čipke. In v tem je prišla Anchy domov in rekla: da ne bi slučajno. Tako pusti!!
No, ja. Pasja serija je nastala, kos zelene čipke pa je še vedno v škatli :)

5 komentarjev:

MarikaGabez pravi ...

Lepo pasjo serijo si naredila. Pa res spominja na lovske scene.

Renata pravi ...

Prave lovske, samo še lovec manjka ali pa puška izza vogala.Lepe vse.

Amikadeja pravi ...

Lepe so! Po mojem okusu za mišjo dlakico vodi zadnja...Štampiljke so tako dobro skombinirane v zgodbo, da se mi zdi, da dodatki preprosto niso potrebni - čeprav tudi na prvih treh niso odveč.

Vladuška pravi ...

Si pa se lotila zanimive tematike. Bodo pa vsekakor prav prišle za vse pasjeljubce.

Janja pravi ...

Odlične so. Lp