četrtek, 21. julij 2011

Po kavi diši

Očitno mi šivanje postaja všeč. Tu je že drugi izdelek z aplikacijo, ki smo se jo učili na prejšnjem srečanju v Hajdošah. Saj sem kar sama sebe presenetila, ko sem, ne samo končala začeto na delavnici, ampak se celo lotila in končala naslednji izdelek.
In vedno bolj sem ponosna na svojo "natančnost", ki seveda ni natančna, ampak zame je to super. Kar je malo bolj vigi-vagi, pa je itak kriv šivalni stroj. Ti izdelki so seveda preveč za mojo predpotopno Višnjo. Zdaj pa sem v dilemi. Naj razmišljam o novem šivalnem stroju, ki bo bolj primeren za tak način šivanja, ali naj vztrajam pri tem in ga uporabljam kot izgovor za nenatančno zašite stvari.

7 komentarjev:

Maja pravi ...

Waw, super kavni mlinček! Če te bo šivanje zasvojilo, bo sigurno kmalu tudi nova mašina ;)

Simona pravi ...

Šivanje zasvoji. Povem iz prve roke.

Amikadeja pravi ...

A da je viga vaga? Ni opaziti in meni je tole tvoje šivanje noro fajn! Kar nadaljuj!

Janja pravi ...

Odlično ti gre. Lp

Vladuška pravi ...

iii, kako je tole krasno. Zelo so mi všeč take aplikacije in ta motiv s starim mlinčkom je super. Če si že začela z razmišljanjem o novem šivalnem stroju, se te zamisli več ne boš mogla znebiti. Isto je pri meni in s fotoaparatom, skoz me žuli ta ideja :))

Ivi pravi ...

Na srečanju sem te gledala, kako zagnano si šivala sovico in sedaj si sešila čisto sama še kavni mlinček. Če si nekaj zelo, zelo želimo, se nam ta želja slej ko prej izpolni , jaz sveto verjamem v to:) Odlično ti gre od rok šivanje, zato VERJEEEEMI!

Barbi pravi ...

Uau, kako super dobro izgleda! Te težave s strojem in vigi vagi izgledom imam tudi jaz in se srečujem s podobno dilemo. :)Ampak na tem mlinčku jaz nikjer ne opazim pretiranih motenj, ker je super!