nedelja, 20. januar 2013

Veeeliiikaaaa torba in srečanje

Spet je bilo na vrsti srečanje otočank. Ker je od zadnjega minilo že nekaj mesecev, sem ga že težko čakala. In ker je bilo zadnje srečanje pri meni, sem bila jaz na vrsti za pripravo škatle za obdarovanje naslednje organizatorke. Škatla. Mala malca. Zadnje čase ne kompliciramo več. Kupim škatlo v šparu in jo malo okrasim, pobarvam ali čisto enostavno škatla. Pa mi ta čisto enostavna škatla ni bila všeč. Preveč škatla. Za kako barvanje ni bilo več časa, ker sem seveda čakala do zadnjega trenutka, torej bo ovita v kak darilni papir najbrž. Pa na šivalnem stroju opazim odslužene kavbojke.

In v glavi se porodi ideja, da bi škatlo obleklo v vrečo iz kosov jeansa. Še malo jo dodelam in se je lotim. Ko je vreča končana, ugotovim, da sem nekje v postopku skrojila narobe pa je za to škatlo prevelika. Treba odrezat na obeh koncih. Pol pa vidim, da sem v bistvu zašila torbico. In se odločim, da je ne bom odrezala, ampak ji dodala še naramnice.



Ker so to pač kavbojke, so dobile še pas. Za piko na i pa še dišečo mašno. Torbica je ogromna, ampak svojemu namenu je pa le služila. Da ni ravno navadna škatla.
Pa še nekaj utrinkov priprav na srečanje:
Kuverta za organizatorko z ustvarjalnim materialom.  Zraven je bil seveda čokoladni liker in figova marmelada.

Še bližnji pogled na znamko z žigom  :)

Vrečka z mačkom v žaklju

In škatla s pripravljenimi darilci


9 komentarjev:

Simona pravi ...

In ravno zato je prepustiti se ustvarjanju tako super. Tvoje včerajšnje šivanje je super primer, kako lahkočisto nenačrtovano nastane superca izdelek. Tora je res perfektna.

Renata pravi ...

Videno v živo, enostavno čudovita.

Mojca pravi ...

ooooo kako super torba in fina ideja za porabo starih kavbojk!!! upam, da ste se imele na srečanju lepo, tvoja darilca so prav mamljiva. lp

Barbi pravi ...

Super ideja in ta torba je zagotovo boljša kot škatla! :)
Verjamem, da ste včeraj uživale. :)

iris-irena pravi ...

ooooooooooo, hudo!!!!!
takih škatel se pa človek res ne bi branil, hahaha!
enkratno si tole izvedla!
lp

katarina pravi ...

Škatla, pardon torba je bila fenomenalna, likerja tokrat nisem probala, ker sem imela malo želodčnih težav, za figovo marmelado pa tako vem, da je enkratna.

Anonimni pravi ...

tale torba zgleda fenomenalno!!! bravo!!

Anonimni pravi ...

torba zgleda fenomenalno!!! bravo!!
LP, nitty

Anonimni pravi ...

torba je fenomenalna!!! bravo!!
lp, nitty