nedelja, 11. januar 2009

Moja prva knjigica

No, Velika večina otočank je te knjigice že naredila, le jaz sem se doslej dokaj uspešno branila tega virusa. Kot kaže pa me je malček oplazil. Danes sem naredila svojo prvo knjigico. Seveda požegnano z mojo nenatančnostjo in izdelek je seveda temu ustrezen. Ko sem videla prvo nepravilnost, sem malo popustila in pri vsaki naslednji še malo. Končni rezultat je tu, valovit, spackan....Ampak imam tudi jaz svojo prvo knjigico. Seveda taka kot je ostane meni. Komu pa bi jo lahko podarila? No, tudi v tej packariji, je ven prišlo nekaj dobrega: knjigica bo moja :)))

In tako izgleda od znotraj. Post it listki niso fiksirani, ker niso prave barve. Sem samo en blokec dala zraven, da pozira :) ( japajade. Tam je predvsem zato, da skrije packo)

Pa še malo bližje: žepki

5 komentarjev:

Sonja pravi ...

Prvi se marsikaj oprosti, zato pa je dobra osnova za drugo, tretjo.. Zdaj ste pa res že skoraj vse poskusile.. jaz pa še vedno ne :) kaj pa vem, ne rabim, ker imam drugo :)

Ninsi pravi ...

Suzy...super ti ratala...tudi če ima napakice...na teh se učimo..:)) Je prav lepa modra, veš:))

Sonja, ti pa vidim, da se res uspešno izmikaš bookvirusu:P))

Moni pravi ...

Zelo lepo narejeno! Lp, Moni

Anja pravi ...

Ej, ne se preveč jezit za morebitne napakice. Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo :))Osnova za mojo prvo knjigico še zdaj leži v nekem kotu in sploh ne vem, če bo kdaj dočakala obliko knjigice :)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Tudi te knjigice so popularne med otočankami (poleg "harmonike") :), jaz pa še kar oklevam. Super si jo naredila, se sploh ne vidi, da je prva.
Lp, Nataša.