ponedeljek, 1. december 2008

Čuden dan



Danes je en tak čuden dan. Čuden, predvsem po vremenu, pa tudi z mojo uro so se dogajale to noč ene čudne stvari. Še dobro, da sem to opazila že sinoči, če ne bi danes za službo kar konkretno zaspala. Kar naenkrat je moja radijsko vodena ura kazala 2 uri manj, kot so jih kazale vse druge ure v hiši. 4 x sem jo obrnila okoli, tekla v vse sobe pogledat kaj piše na urah in se prepričala, da je to res. Za vsak slučaj sem navila še moževo uro, ki je zjutraj tudi pravilno zvonila. Firbčno sem pogledala svojo in je kazala...verjeli ali ne...tokrat 2 uri več. Kaj se z njo dogaja??? Bomo danes imeli preiskavo v smislu zamenjave baterij in potem naprej.


No, naj nadaljujem z čudnim vremenom. Zbudila sem se v normalno, vlažno jutro, brez dežja, brez burje... Čez ene pol ure je že pihalo in zlivalo. Potem pa se je stopnjevalo vse do nevihte z grmenjem in bliskanjem. Preden sem odšla iz hiše, je bilo že skoraj vse mimo. Kasneje sem občudovala sonček in čez nekaj minut ponovitev jutranje nevihte. To izmenjevanje se je nadaljevalo in zame doseglo vrhunec s točo. Ja, decembra je padala toča. Slikala je nisem, ker sem bila preveč šokirana in sem samo gledala skozi okno.


Pa še tretja čudna stvar danes: morje je poplavljalo. Pa ne samo Pirana, česar smo že skoraj vajeni. Poplavljeno je bilo celo parkirišče v Kopru. To pa lahko dokažem s slikcami

4 komentarji:

Barbi pravi ...

Ojej ... sem ravno gledala fotke na internetu, pa sem prišla pogledat, če je tudi vas poplavilo. :)

Tole morje boste imeli kmalu do hiše. :)

In toča sredi decembra ... ja, vreme je povsem zmešano. :o

Sonja pravi ...

To pa je noro vreme.. toča in poplavljeni avtomobili.. hmm..
Da ste le vi vsi OK, tam na hribčku.

Maja pravi ...

Uf, sem videla na netu! Noro! Sem mislila, da se to dogaja le v Benetkah, pa so Benetke prišle kar k nam, pardon, vam!

BojaMoja pravi ...

:( noro!!!

Tole vreme bo čedalje hujše :(