torek, 9. december 2008

Kr neki..

Ustvarjat ne utegnem. Čas mi beži, kot pesek skozi prste. Pišem zdaj, ko v službi, po trenutkih, utegnem, zvečer so ure prekratke. Se posvetim družini, sebi, izdelovanju daril in voščilnic, sodelovanju v izzivih ali čveku na forumu. Še preden se dobro odločim, kaj bi počela, je večer že mimo. In potem vse hitim delat zadnji hip. Sinoči sem ogromno časa izgubila z voščilnicami za 3 rojstne dneva, a očitno ni bil dan za to in rezultati celega večera so bili porazni. Ena zadovoljiva in tu se je tudi bera sinočnjega večera končala. Na mizi čaka še ena, samo skupaj zložena, a rezultat ni tak, kot bi si želela in še ni padla končna odločitev kako bo izgledala v končni fazi. Pa pod nujno je treba še eno do jutri naredit za en 50. rojstni dan. Rada bi, da je nekaj posebnega, nekaj, da bo ostalo v spominu, pa mi skače vse božično ven :(

No, spotoma pa utegnem poiskat kak bombonček :)
Marika je danes žrebala že drugič in je izžrebala Moni, sem se pa prijavila še na tretje žrebanje, ki ga bo opravila jutri. Moni, kljub bolezni išče bombončke, pa ji bom kakšen link spet ukradla.
Katarina daje bombonček vsak dan, ampak vedno zahteva kak odgovor. In jaz z mojo zarjavelo angleščino, se doslej nisem upala prijavit. Danes pa ni nič vprašala in poskušam. :)
No, tudi Hels daje proč čudovit bombonček, čeprav se priporoča, da sodelujemo tudi v izzivu. Žrebala pa bo v nedeljo 14.
Pa Jennie tudi žreba vsak dan v adventnem koledarju.
Tudi Claire daje proč čudovit bombonček, ampak njena stran je v vsakem primeru vredna ogleda. Tudi ona bo žrebala 14.
Na Buffys loft pa je objavljen tako fantastičen bombonček, da se mu res nisem mogla upret. Žrebanje bo za božič. Če tega zadenem, ga bom delila še s kom :)
Pe ne morem še končat. Toliko lepih bombončkov je posejanih naokoli. Jude bo žrebala 10.12. Jo lovim za rep :)
Aha, pa še Cindy, ki žreba jutri

1 komentar:

Moni pravi ...

Suzy iz srca ti želim, da dobiš kak bombonček! Samo verjeti moraš, pa bo tukaj! Lp, Moni