sreda, 10. december 2008

Rojstni dnevi se kar vrstijo

No, danes sta mimo še dva. Še v nedeljo in ponedeljek, potem pa smo za letos z rojstnimi dnevi končali. Saj ni problem kako praznovanje, bolj je to, da je treba naredit ali izbrat darilo, naredit čestitko in predvsem ne pozabit kdaj je pravi dan. Tako je te dni nastajala ena čestitka za 50 let, ki mi še v samem finalu ni bila najbolj všeč, a časa za drugo ni bilo. Oz., to je bila že druga, časa za tretjo pa je prav zares zmanjkalo.

No, za osnovo je uporabljen moder šeleshamer.Koščki vzorčastega papirja, ki sem ga dobila od Mravljice, gor pa embosiran drap papir, ki mi ga je preskrbela Boja moja. Še računalniško obdelan napis 50, moder trak in pentlja in še nekaj naštancanih koščkov.

Lahko pokažem tudi tisto, ki je nastala prva. Bo pač porabljena za kak drug rojstni dan, le za 50 let mi je bila preveč uboga. Zato pa paše v izziv na My time to craft, kjer zahtevajo, da je na čestitki marjetica, ali več marjetic. Odgovajra a ne? It's daisy, isnt it?

Bel šeleshamer, gor vzorčast papir, ki sem ga dobila pri Kaji, naštancane in izštancane marjetice, ter platnena marjetica s papirnato sredino, ki je na čestitko pritrjena z netkom. Za vogale sem uporabila kotno štanco. Več nisem želela, ker bi skrila lep papir. :)

7 komentarjev:

Moni pravi ...

Zelo lepi čestitki in še tukaj čestitam, za bombonček, si si ga zaslužila! :) Lp, moni

Suzy pravi ...

Hvala, Moni. No, za nekaj zaslužit, je treba delat. To je pač sreča. :) Ampak včasih tako paše, da ima človek malo sreče, a ne?

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Lepe čestitke Suzy. Meni je včasih tudi tako težko dati kaj gor na čestitko, ker je sam papir tako lep. Pa čestitke za bonbonček.:) A ne da paše? Pa ne za to, da nekaj dobiš, ampak sam tisti filing, da si nekaj zadel je super.
Lp, Nataša.

Becky pravi ...

Very pretty Daisy card, thanks for joining us this week!
Love Becky xx

Jo pravi ...

Great card, thanls for taking part in this weeks challenge :o) Jo x

Lesley pravi ...

Lovely cards, thanks for taking part in the MTTC challenge xx

made by fifi pravi ...

lovely card - thank you for joining in this weeks MTTC challenge xx